Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Προκήρυξη Του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Για Την Συγκέντρωση 18/5 Στο Υπ.Υγείας


ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 18/5
στις 12.30 μ.μ. που καλεί η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ψ
ΕΝΑΝΤΙΑ  στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Ζούμε σε μια αλλοτριωμένη – εκμεταλλευτική κοινωνία που γεννάει «αρρώστους» και κατόπιν έρχεται να επιβάλλει τον κρατικό έλεγχο και την  καταστολή.
Δεν φτάνει 10 χρόνια μνημονιακής πολιτικής, στα πλαίσια της οικονομικής (καπιταλιστικής) κρίσης, που έχουν περικοπεί μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, έχουν καταπατηθεί εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, έχουμε και την περιστολή του υποτυπώδες κοινωνικού κράτους, την μείωση των κοινωνικών παροχών, την έλλειψη προσωπικού και υλικών στα δημόσια νοσοκομεία….

Στο ζοφερό παρόν και μέλλον που μας ετοιμάζουν, οι λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από το στίγμα – στερεότυπα της κυρίαρχης ιδεολογίας, μια σειρά κοινωνικά –εργασιακά –οικονομικά προβλήματα μαζί με το πετσόκομμα που πέφτει στα ΚΕΠΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑ ΔΡΟΜΟΣ. Εμείς λοιπόν, δεν έχουμε άλλο δρόμο, άλλη διέξοδο. ΟΠΛΟ ΜΑΣ οι ομάδες αυτοβοήθειας, η αλληλεγγύη, τα συνδικαλιστικά μας σωματεία, η συλλογική δράση και διεκδίκηση. Ο ΑΓΩΝΑΣ των από «κάτω» ενάντια σε όλους τους κυρίαρχους που καταπατούν δικαιώματα και τις ανάγκες μας.

Η Μαχητική Αυτόνομη Ομάδα «ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ»
·        Στηρίζει την κινητοποίηση στις 18/5 και τις προσπάθειες της Πρωτοβουλίας Ψ
·        Στηρίζει την σύσταση του σωματείου ληπτών ψυχικής υγείας (Δ.Α.Λ.Υ.Ψ.Υ.)


ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
http://toarxipelagosthscyxhs.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου